Mijn favorieten

NU-MAKELAARDIJ


Makelaar in Utrecht? Bij NU-Makelaardij sta jij centraal!"WACHTEN TOT EEN HUIS TE KOOP STAAT? DAN BEN JE TE LAAT"


Er is zoveel aanbod tegenwoordig, niet alleen aan huizen - maar ook aan makelaars. De makelaar speelt een belangrijke rol in de wereld van het vastgoed, want wie vertrouw jij het aankopen van jouw droomhuis toe? Of aan wie laat jij jouw woning met een gerust hart over om een zo hoog mogelijk rendement te behalen?

Dit is precies waar NU-Makelaardij zich onderscheidt van de rest. Ik werk namelijk vanuit een P2P-principe; People 2 People. Geen grote instanties waar je ‘slechts’ een dossier bent, maar een persoonlijke Utrechtse NVM-makelaar waar jij volledig centraal staat. Dromen en droomhuizen verdienen alle tijd en aandacht: en dat is precies wat ik jou bied.Ervaring op de woningmarkt sinds 1999

Al in 1999 deed ik mijn intrede in het vastgoed en werkte ik binnen zeer uiteenlopende disciplines. Begonnen in de particuliere woningen stroomde ik vervolgens naar bedrijfsonroerend goed, waarna ik actief was in leegstandsbeheer - en ontwikkeling in zowel binnen - als buitenland. Al die tijd was ik ook als consument actief op de woningmarkt in Utrecht, dus ook die kant van de medaille is mij zeer bekend.De NVM-makelaar in Utrecht die jouw dromen helpt te realiseren

Dit in combinatie met een geboren en getogen Utrechter én een ondernemershart maakte dat ik, Jamal Nosairi, NU-Makelaardij in Utrecht ben begonnen. Ik vind niets leuker dan jou als klant verrijken met mijn opgedane kennis en hiermee samen het optimale resultaat te bereiken dat jij verdient.
 

Niet alleen kan ik je als NVM-makelaar van dienst zijn, maar ook als erkend taxateur. Als makelaar-taxateur ben ik dan ook lid van de NVM, Stichting VastgoedCert en sta ik ingeschreven in het NRVT om zo jou de kwaliteit te bieden die je verdient.
 

Word je enthousiast van een woning die officieel te koop staat? Dan ben je vaak al te laat. Iets wat je met de pro-actieve benadering van NU-Makelaardij niet snel gebeurt. Wacht dus niet langer en neem contact met mij op. Ik nodig je graag uit voor een goede kop koffie en wie weet zetten we samen de eerste stap naar een onvergetelijke ervaring.
 

Wil je meer weten over mijn werk- en studie-ervaring? Op mijn Linkedin leer je me beter kennen.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring