Mijn favorieten

AANHUURMAKELAAR

"WAARBORG JOUW VRIJHEID"
 
Huren kent vele voordelen boven kopen, want naast de vrijheid deze op iedere gewenst moment op te zeggen krijg je ook niet te maken met onvoorziene extra kosten als onderhoud, belastingen, etc.

Ben je op zoek naar een geschikte huurwoning? Dan kom ik graag met je in contact om jouw wensen door te spreken. Tijdens deze kennismaking kan ik je al een goed beeld geven over de mogelijkheden die aansluiten bij jouw wensen, zodat we samen kunnen bepalen of deze realistisch zijn.

Indien we hier beiden positief instaan zullen we de volgende onderwerpen behandelen, waarin ik je volledig begeleid:
 • Zoekprofiel en oriëntatie 
  Na akkoord op het zoekprofiel ga ik voor je aan de slag en leg ik je de geschikte woningen voor. Bij interesse gaan we samen bezichtigen en bepaal ik de juiste onderhandelingsstrategie voor de huurprijs en evt. roerende zaken.
   
 • Contract en administratie 
  Deal! Ik stel het contract op en zorg voor de administratieve afhandeling.
   
 • Voor- en eindinspectie 
  Bij zowel de aanvang van de huurtermijn als bij de oplevering ná het verstrijken van deze huurtermijn verzorg ik het inspectierapport. Zo weten we zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan.
Is je interesse gewekt en wil je meer weten over een aanhuurbegeleiding? Maak hieronder dan een afspraak of laat mij je terugbellen.


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring