Mijn favorieten

AANKOOPMAKELAAR


Aankoopmakelaar Utrecht:

NU-Makelaardij vindt jouw droomhuis"VAN DROOM NAAR THUIS"


De aankoop van een huis betekent vaak een grote stap waar veel bij komt kijken. Wil je graag een woning kopen in Utrecht? Dan is het niet alleen een grote stap, maar moet je er allereerst tussen zien te komen op de woningmarkt. Tegen de tijd dat een woning op Funda staat, ben je vaak al te laat. Kies daarom een NVM-aankoopmakelaar in Utrecht die jou helpt om je droomwoning te bezichtigen voordat het op de bekende huizensites staat.
 


Ruime ervaring als aankoopmakelaar in Utrecht

Met mijn brede ervaring op het gebied van huizen aankopen kan ik je hierin volledig begeleiden en zoveel mogelijk ontzien. Waarom niet helemaal? Het blijft natuurlijk jóuw droomhuis, maar wel jouw droomhuis dat we samen gaan realiseren.


Ben jij op zoek naar een woning in Utrecht en wil je graag hulp van een ervaren aankoopmakelaar? Laten we dan eerst kennismaken onder het genot van een goede kop koffie. Dan bespreken we uitgebreid jouw wensen, je budget en deel ik mijn plan van aanpak. Omdat ieder droomhuis een unieke aanpak vraagt, werk ik niet volgens een vast stramien. Maar natuurlijk is het wél fijn om eerst een idee te hebben van wat je kunt verwachten. Daarom vind je hieronder een korte samenvatting van de werkwijze van NU-Makelaardij:
 

  • Oriënteren

Het vinden van jouw nieuwe thuis Voel jij na het vrijblijvende kennismakingsgesprek dat we de juiste match zijn? Dan ga ik zo snel mogelijk voor je aan de slag. Dit betekent het opstellen van een zoekprofiel, selecteren van geschikte woningen en het inplannen van bezichtigingen. Deze bezichtigingen doen we allemaal samen. Zo kan ik jou optimaal adviseren over onder andere de staat van het huis, de ontwikkelingen in de buurt en de waarde van het huis. Zelf hoef je niet bang te zijn dat je iets vergeet te vragen of iets belangrijks over het hoofd ziet: daar heb je mij voor.
 

  • Onderhandeling

Hoeveel heb je over voor jouw droomwoning? Hebben we samen een woning bezichtigd waar jij van denkt: ‘dit is hem’? Dan zet ik zo snel mogelijk de geschikte biedingsstrategie uit en start ik met de onderhandelingen, uiteraard in volledige samenspraak met jou. Ik help je als aankoopmakelaar niet alleen met het vinden van een huis, maar zorg ook dat je je niet laat meeslepen in de huizengekte. Tegenwoordig zijn flinke overbiedingen op woningen in Utrecht eerder regel dan uitzondering. Als je geen aankoopmakelaar hebt, is de kans groot dat je teveel biedt, omdat je de woning zo graag wilt hebben. Ik zal je altijd open en eerlijk advies geven. Ook wanneer ik denk dat een woning niet meer waard is dan een bepaald bedrag. Zo blijven we met beide voeten op de grond, en heb jij straks geen spijt van de maandelijkse hypotheeklasten.
 

  • De overdracht van de woning

Gefeliciteerd! Pas nadat we op prijsniveau 100% tevreden zijn, gaan we over tot aankoop. Ik regel het administratieve gedeelte en zorg dat de woning voor de overdracht volledig geïnspecteerd wordt, waarna de handtekening gezet kan worden bij de notaris. Tijd om te proosten! Gefeliciteerd met jouw nieuwe plek. Na afronding van de aankoop hoor ik graag jouw feedback: wat ging er goed, wat zijn eventuele aanbevelingen voor de toekomst of heb je andere tips? Ik hoor ze graag van je. Klanttevredenheid staat bij mij altijd voorop.


Is je interesse gewekt en wil je meer weten over een aankoopbegeleiding? Maak hieronder dan een afspraak of laat mij je terugbellen.
Funda Beoordelingen

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring