Mijn favorieten

TAXATIES

Taxateur in Utrecht?

Bij NU-Makelaardij betaal je nooit meer dan nodig
"EEN ONAFHANKELIJKE TAXATIE IS GOUD WAARD"
 

Ga je een woning kopen of verkopen? Een taxatierapport geeft een overzicht van de belangrijkste gegevens: bijvoorbeeld hoeveel het huis waard is, de grootte ervan, de ligging en de omgeving. Vraag je een hypotheek aan? Dan is een taxatierapport verplicht. Want voor een hypotheekverstrekker is het belangrijk dat de waarde van het huis op een onafhankelijke, deskundige en betrouwbare manier is bepaald. Een onafhankelijk taxatierapport geeft de bank waar jij je hypotheek afsluit zekerheid over de waarde van de woning.

 

Ben je op zoek naar een taxateur in Utrecht voor een gevalideerde taxatie? Zorg dan altijd dat je een taxateur kiest die geregistreerd is. Anders kun je voor vervelende verrassingen komen te staan - zoals dat het taxatierapport wordt afgekeurd door het NWWI. Dat wil je natuurlijk voorkomen.

Goed om te weten: als erkend taxateur ben ik lid van NVM, Stichting VastgoedCert en sta ik ingeschreven in het NRVT. Zo is de kwaliteit van ieder gevalideerd taxatierapport gewaarborgd en voldoet deze voor 100% aan de vastgestelde richtlijnen.

 

Omdat het per situatie verschilt wat voor soort taxatierapport je nodig hebt, bied ik twee mogelijkheden aan. Want niets is vervelender dan betalen voor diensten die je niet gebruikt.
 

Taxateur in Utrecht: gevalideerde of ongevalideerde taxatie?
 

  • Gevalideerde taxatie

Ga je een huis gaat kopen, verbouwen of de hypotheek oversluiten om te profiteren van een lagere hypotheekrente? Dan is een gevalideerde taxatie nodig om de financiering aan te kunnen vragen.
 

  • Ongevalideerde taxatie

Ben je op zoek naar een waardevaststelling zonder deze officieel vast te laten leggen, of wil je bezwaar maken tegen een WOZ-beschikking? Dan is een ongevalideerde taxatie voldoende. Ook bij een echtscheiding* of overlijden van de woningeigenaar is een ongevalideerde taxatie vaak voldoende.
 

  • Gratis waardebepaling

Nog niet helemaal zeker of je jouw huis wilt verkopen, of ben je gewoon nieuwsgierig naar de waarde van jouw woning op dit moment? Vul onderstaand formulier in en je weet binnen enkele minuten de geschatte waarde van jouw woning. Wil je toch liever dat ik, als gecertificeerd taxateur in Utrecht, vrijblijvend langskom om de waarde van je woning te bepalen, maak dan een afspraak of laat mij je terugbellen middels onderstaand formulier. Ik maak graag tijd voor je vrij.
 

Interesse in een van de taxaties? Neem dan contact met mij op of vul het contactformulier in.


*mits het rapport niet wordt gebruikt voor het verkrijgen van een nieuwe, of overnemen van een bestaande hypotheek.


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring