Mijn favorieten

VERHUURMAKELAAR

"NIETS IS BELANGRIJKER DAN VERTROUWEN"

 

Ondanks je jouw woning beschikbaar stelt voor een huurder blijft het jouw eigendom, en daar ben je zuinig op. Om te zorgen dat je hier geen omkijken naar hebt help ik je graag bij het vinden van de juiste huurder, zodat je jouw woning in vol vertrouwen aan hem of haar overlaat.
 

Indien je een woning hebt die hiervoor in aanmerking komt, kom ik graag met je in contact. Onder het genot van een goede kop koffie kunnen we kennismaken en hoor ik graag de wensen die je bij de verhuur hebt. Ik zal jou uitgebreid informeren over de mogelijkheden en samen kunnen we al een inschatting maken of jouw wensen reëel zijn.

Wanneer we tot een samenwerking komen zullen we de volgende onderwerpen behandelen, waarin ik je volledig begeleid:
 
 • Huurprijs en presentatie
  We bepalen in samenspraak de huurprijs, waarna we met de presentatie aan de slag gaan: professionele foto’s/video’s, plattegrondtekeningen, energielabel en een gecertificeerde meetrapportage.
   

 • Aanmelden en bezichtigingen
  Bij akkoord op het beeldmateriaal en teksten zal ik de woning aanmelden op de grote verzamelsites (Funda, NVM en Pararius) en social media. Vervolgens plan ik de bezichtigingen en voer een uitgebreide screening uit wanneer een verhuurder serieuze interesse in de woning heeft.
   

 • Contract en administratie
  Deal! Ik stel het contract op en zorg voor de administratieve afhandeling.
   

 • Voor- en eindinspectie
  Bij zowel de aanvang van de huurtermijn als bij de oplevering ná het verstrijken van deze huurtermijn verzorg ik het inspectierapport. Indien gewenst kan ik ook gedurende de huurtermijn het beheer op mij nemen.
   
Is je interesse gewekt en wil je meer weten over een verhuurbegeleiding? Maak hiernaast dan een afspraak of laat mij je terugbellen.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring