Mijn favorieten

VERKOOPMAKELAAR


Verkoopmakelaar Utrecht? NU-Makelaardij ontzorgt je!"EEN OPTIMAAL RENDEMENT"


Er zijn vele redenen te verzinnen waarom je jouw huis wilt verkopen. Je droomt al jaren van een groenere omgeving, je hebt gezinsuitbreiding gehad en bent toe aan iets groters, of misschien ga je wel emigreren. Ongeacht de situatie, is het behalen van een zo groot mogelijk rendement het belangrijkst. Zodat jij verder kunt. Natuurlijk zoek je een verkoopmakelaar in Utrecht die persoonlijk betrokken is - want het is wel jouw woning waar het om gaat.
 

Ik geloof in de kracht van een persoonlijke benadering bij het verkopen van jouw woning. Er geen 1 manier die bewezen het beste werkt in alle situaties. Daarom begin ik graag met een kennismaking onder het genot van een goede kop koffie. Zo kunnen we rustig kennismaken en al je wensen en eisen bespreken. Goed om te weten: ik ben als verkoopmakelaar in Utrecht lid van de NVM.

 

Verkoopmakelaar Utrecht: meer dan alleen verkopen

Ondanks dat elk verkoopproces anders is, geef ik je toch graag een idee van wat je kunt verwachten.

  • Presentatie en aanmelding van jouw woning
Zien we beiden een match? Fijn! De eerste stap is het tot in de puntjes verzorgen van je woning. Zo zorgen we dat jouw woning een onuitwisbare eerste indruk bij de doelgroep maakt (meer over dit proces lees je hier). Ik maak alles compleet om de woning aan te bieden. Na jouw akkoord plaats ik je woning op alle beschikbare kanalen. Denk aan Funda, onze website & sociale kanalen NU-Makelaardij en meer. Alles wat nodig is om jouw woning onder de aandacht te brengen.
 
  • Bezichtigingen en onderhandelingen

Ik plan de bezichtigingen voor je en voer deze zelf uit. Zo heb jij er geen omkijken naar. Uiteraard breng ik je ruim van tevoren van op de hoogte van de geplande bezichtigingen, en koppel dezelfde dag mijn bevindingen terug. Wanneer een kijker een bod uitbrengt, bepaal ik in overleg met jou de juiste onderhandelingsstrategie.
 

  • Overdracht en evaluatie Verkocht!

Ik stel de koopakte op en zorg dat alle gemaakte afspraken worden vastgelegd. Ik zorg voor een ondertekend voorlopig koopcontract en verstuur dat naar de notaris. Wanneer het tijd is voor de overdracht, regel ik de laatste voorinspectie en de sleuteloverdracht bij de notaris. Hierna proosten we op een succesvolle verkoop! Na afronding van de verkoop, hoor ik graag jouw feedback: wat ging er goed, wat zijn eventuele aanbevelingen voor de toekomst of heb je andere tips? Ik hoor ze graag van je. Klanttevredenheid staat bij mij altijd voorop.

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over een verkoopbegeleiding? Maak hiernaast dan een afspraak of laat mij je terugbellen.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring